یکی از زیر شاخه های نتایج پروژه، تحلیل اقتصادی آن می باشد. برای بررسی تحلیل اقتصادی پروژه، پس از انجام محاسبات، وارد بخش جدول خلاصه عملکرد پروژه می شویم و در باکس شماره 1، فیلد «تحلیل اقتصادی» را انتخاب می نماییم.

سپس یک جدول عددی نمایان می گردد. همچنین در باکس شماره 2 مشاهده می شود که تحلیل اقتصادی شامل موارد زیر می باشد:

  • ارزش افزوده
  • خالص اثرات تسعیر ارز
  • اثرات اشتغال زایی
  • ارزیابی اقتصادی

در ادامه و در باکس شماره 2 فیلد «ارزیابی اقتصادی» انتخاب می گردد. سپس باکس شماره 3 را خواهیم داشت که دارای دو فیلد جداول عددی و خالص ارزش فعلی می باشد. با انتخاب فیلد «خالص ارزش فعلی» نمودار زیر نمایان می گردد.

در این نمودار خط قرمز نشان دهنده ارزش مالی، خط سبز ارزش بازار تعدیل شده و خط آبی ارزش اقتصادی (به استثنای اثرات غیر مستقیم) و خط نیلی، ارزش اقتصادی (شامل اثرات غیر مستقیم) می باشند. در این همان طور که می بینید، خط سبز و آبی قابل مشاهده نمی باشند زیرا بر هم منطبق شده اند.

همچنین در باکس شماره 2، ارزش افزوده را خواهیم داشت که پس از آن در باکس شماره 3، نمودار های ساختار ارزش افزوده و ساختار ارزش افزوده ملی قابل مشاهده هستند که در تصویر زیر ساختار ارزش افزوده نشان داده شده است.

در این نمودار، رنگ قرمز بیان کننده ارزش افزوده خالص ملی، رنگ سبز پرداخت های انتقالی به خارج، رنگ آبی سرمایه گذاری و رنگ زرد، ورودی های مواد اولیه می باشد که در سال های مختلف نشان داده شده اند.

همچنین ساختار خالص ارزش افزوده ملی را خواهیم داشت که در آن رنگ زرد نشان دهنده دستمزد، آبی سود سهام، بهره و همچنین سبز دولت و قرمز سایر می باشد.

در ادامه و در باکس شماره 2، خالص اثرات تسعیر ارز را خواهیم داشت که روی جریانات نقدی پروژه تاثیرگذار می باشد. همچنین در ادامه روند تحلیل و در باکس 2، اثرات اشتغال زایی مشاهده می گردد که میزان امکان اشتغال را مشخص می نماید.