وام های کوتاه مدت و بلندمدت
وام های کوتاه مدت کسب و کار:
بنگاه های کوچک به جای تامین مالی بدهی دراز مدت اغلب به وام های کوتاه مدت نیاز دارند. اکثر وام های کوتاه مدت که به صورت کوتاه مدت طبقه بندی می شوند معمولا یک سال یا کمتر از یک سال دارند. آنها باید ظرف یک سال به وام دهنده پرداخت شوند.
اغلب وام های کوتاه مدت اغلب سریع تر از آن بازپرداخت می شوند، اغلب در عرض 90 تا 120 روز. وام های کوتاه مدت با شرایط کوتاه مدت می توانند به شما کمک کنند تا نیازمندی های فوری برای تامین مالی را بدون نیاز به یک تعهد بلند مدت در مدت زمان کوتاهی تضمین کنید.
اهداف تأمین مالی بدهی کوتاه مدت:
وام های کوتاه مدت برای کسب و کار هایی که در طبیعت فصلی هستند، مانند کسب و کار های خرده فروشی که باید برای فصل تعطیلات آماده شوند، مفید است. چنین کسب و کار ممکن است به وام كوتاه مدت برای خرید موجودی به خوبی قبل از تعطیلات نیاز داشته و قادر به پرداخت وام تا پس از تعطیلات باشد.
این استفاده کامل برای وام تجاری کوتاه مدت است. استفاده های دیگر برای وام های کوتاه مدت کسب و کار برای جمع آوری سرمایه های سرمایه گذاری برای پوشش دادن موقت کمبود بودجه است تا بتوانید حقوق و دستمزد و سایر هزینه ها را برآورده کنید.
برای مثال ممکن است منتظر مشتریان اعتباری باشید که قبض خود را پرداخت کنند. برای پرداخت صورت حساب خود ممکن است به وام های کوتاه مدت نیز نیاز داشته باشید؛ یعنی برای برآورده ساختن حساب های خود پرداخت آنچه شما به تامین کننده خود مدیون تعهدات.
شما حتی ممکن است یک وام كوتاه مدت برای صرفه جویی در جریان نقدی خود داشته باشید، مخصوصا اگر شرکت شما یک تجارت چرخه ای باشد.
واجد شرایط برای وام كوتاه مدت:
برای واجد شرایط بودن وام كوتاه مدت، شما باید مستندات جامع را به وام دهنده خود بدهید، آن هم یک بانک، اتحادیه اعتباری، یک بانک متقابل با نوع وام دهنده دیگر. وام دهنده حداقل حداقل یک سابقه تاریخ پرداخت خود را برای وام های دیگر که ممکن است داشته باشید، شامل تاریخچه پرداخت به تامین کنندگان شما (حساب های قابل پرداخت) و تاریخچه جریان نقدینگی شرکت شما برای 3-5 سال گذشته خواهد بود.
همچنین اگر قرض دهنده درخواست آن را داشته باشد باید آماده باشد که صورت حساب درآمد خود را برای مدت مشابهی منتقل نماید. تمام مستندات باید در یک فرمت حرفه ای باشد. شرایط واجد شرایط برای وام كوتاه مدت کمک خواهد کرد تا تعیین کنید آیا وام توسط وثيقه تضمین شده یا نه و یا اینکه وام غیرقانونی یا امضا خواهد شد یا خیر.
کوتاه مدت در مقایسه با نرخ بهره بلند مدت وام:
در یک اقتصاد طبیعی، نرخ بهره وام های کوتاه مدت بالاتر از نرخ بهره وام های بلند مدت است. با این حال، در اقتصاد رکود اقتصادی، نرخ بهره ممکن است کم باشد و نرخ وام کوتاه مدت ممکن است کمتر از نرخ وام بلند مدت باشد.
نرخ وام كوتاه مدت معمولا بر اساس نرخ بهره اصلی و بعضی از حق بیمه است. بانک یا سایر وام دهندگان تعیین کننده حق بیمه با تعیین این که چه ریسک شرکت شما به آنهاست، تعیین می شود. آنها این کار را با نگاه کردن به اسنادی که به آنها داده اید به منظور واجد شرایط بودن وام كوتاه مدت انجام می دهند.
نرخ بهره وام كوتاه مدت می تواند به روش های مختلفی محاسبه شود. شما می خواهید وام دهنده خود را برای محاسبه نرخ بهره در راه مقرون به صرفه ترین برای شما. نگاهی به شیوه های مختلف در کوتاه مدت می توان محاسبه نرخ بهره و استفاده از آن را به عنوان راهنمای شما در هنگام صحبت با افسر وام بانکی.
همچنین اطمینان حاصل کنید که در مورد نرخ بهره اوليه جاری آگاه هستید، بنابراین می توانید هوشمندانه به افسر وام بانکی صحبت کنید، زیرا نرخ بهره خود را در مورد وام كوتاه مدت خود مورد مذاکره قرار می دهید.
وام برای شروع کسب و کار و کسب و کارهای کوچک:
برای یک شرکت راه اندازی یک وام كوتاه مدت امکان پذیر است. این به این دلیل است که وام های کوتاه مدت به دلیل زمان بلوغ آنها، کمتر از پرداخت های دراز مدت خطرناک هستند. بنگاه های راه اندازی باید مدارک گسترده ای را برای وام دهنده ارائه دهند، از قبیل پیش بینی های صورت های مالی برای 3-5 سال آینده همراه با صورت های مالی پیش بینی شده برای مدت مشابه.
آنها باید توضیح دهند که درآمدشان از چه زمانی و از چه زمانی انتظار می رود پرداخت شود. اکثر شرکت های راه اندازی تنها برای وام های امن از وام دهنده واجد شرایط هستند. به عبارت دیگر، شرکت های راه اندازی باید نوع وثیقه ای برای تامین وام با وام دهنده ارائه دهند.
در دسترس بودن وام های کوتاه مدت برای کسب و کار های کوچک ضروری است برای اینکه اقتصاد ما به طور مساوی کار کند. بدون تامین مالی کوتاه مدت، کسب و کار های کوچک به معنای واقعی کلمه نمی توانند کار کنند. آنها نمی توانند موجودی خود را خریداری کنند، کمبود سرمایه کار کنند، پایگاه مشتریان و یا عملیات خود را افزایش دهند یا رشد کنند.
هنگامی که بانک های تجاری در طول رکود بزرگ و بعد از آن سیاست های وام های خود را سخت تر کردند، به دلیل این مسائل بسیار، کسب و کارهای کوچک و اقتصاد رنج می برد.
در دسترس بودن وام های کوتاه مدت برای کسب و کار های کوچک ضروری است برای اینکه اقتصاد ما به طور مساوی کار کند. بدون تامین مالی کوتاه مدت، کسب و کار های کوچک به معنای واقعی کلمه نمی توانند کار کنند. آنها نمی توانند موجودی خود را خریداری کنند، کمبود سرمایه کار کنند، پایگاه مشتریان و یا عملیات خود را افزایش دهند یا رشد کنند.
هنگامی که بانک های تجاری در طول رکود بزرگ و بعد از آن سیاست های وام های خود را سخت تر کردند، به دلیل این مسائل بسیار، کسب و کار های کوچک و اقتصاد رنج می برد.
تاپ وان مطالعه مقاله سرمایه گذاری را به شما عزیزان پیشنهاد می نماید.
وام های بلندمدت:
بدهی بلندمدت شامل وام ها و تعهدات مالی است که بیش از یک سال به طول می انجامند. بدهی بلندمدت برای یک شرکت می تواند شامل هر تعهد مالی یا اجاره ای باشد که بعد از یک دوره ۱۲ ماهه مهلتشان سر می رسد.
بدهی بلندمدت می تواند برای دولت ها هم قابل اعمال است، به عبارتی کشور ها هم می توانند بدهی بلندمدت داشته باشند. از بدهی های بلندمدت می توان با نام وام بلندمدت نیز یاد کرد. تعهدات مالی و اجاره ای که به آن بدهی های بلندمدت یا بدهی های ثابت می گویند، شامل اوراق قرضه یا اوراق مشارکت شرکتی یا اجاره نامه های بلندمدت است که در ترازنامه یک شرکت نوشته می شوند.
اغلب بخشی از این بدهی های بلندمدت در طول یک سال پرداخت می شود که با عنوان بدهی های جاری طبقه بندی و در ترازنامه ثبت می شوند. در یک ترازنامه، بدهی های شرکت یا به عنوان بدهی های مالی و یا بدهی های عملیاتی دسته بندی می گردند.
بدهی های مالی به بدهی هایی اشاره دارد که به سرمایه گذاران یا سهامداران مربوط می شود. اینها شامل اوراق مشارکت (قرضه) و سهام هستند. بدهی های عملیاتی به اجاره های بلندمدت یا تسویه نشده اشاره دارد که برای تهیه امکانات و خدمات برای شرکت به وجود می آیند.
این ها هر چیزی از فضای ساختمانی اجاره شده و تجهیزات تا برنامه های بازنشستگی کارکنان را شامل می شود. اوراق قرضه یکی از رایج ترین انواع بدهی های بلندمدت به شمار می آید. شرکت ها ممکن است به دلایل مختلفی برای افزایش بودجه اقدام به توزیع اوراق قرضه کنند. فروش اوراق قرضه یک درآمد فوری به همراه دارد، اما شرکت در نهایت مجبور است آن را پرداخت کند.
چرا بدهی های بلندمدت؟
شرکت ها برای به دست آوردن سرمایه فوری از بدهی بلند مدت استفاده می کنند. به طور مثال، شرکت های نوپا نیازمند بودجه قابل توجهی برای پرداخت هزینه ها همچون هزینه های تحقیق و توسعه، بیمه، گواهی نامه و هزینه های مجوز، تجهیزات و تدارکات و تبلیغ و ارتقا هستند. همه کسب و کار ها نیاز به تولید درآمد دارند و بدهی بلندمدت راه مؤثری برای داشتن درآمدی فوری برای تامین مالی پروژه ها است.
نتیجه گیری:
از دیدگاه زمان باز پرداخت وام ها می توانیم آنها را به دو دسته میان مدت و بلند مدت تقسیم کنیم وام هایی که دوره بازپرداخت آنها در فاصله یک تا پنج سال قرار دارد، می توانند وام های میان مدت نام گذاری شوند و وام هایی که دوره بازپرداخت آنها بیش از پنج سال است، می توانند نام وام های بلند مدت به خود بگیرند.
بازپرداخت وام ها اغلب به شکل اقساط دوره ای انجام می پذیرد اقساط وام ها ممکن است سه ماه یک بار، شش ماه یک بار و یا یک سال یک بار صورت گیرد. مبلغ اقساط و زمان های باز پرداخت آنها برحسب شرایط وام گیرنده و درآمد های آتی وام دهنده و سایر مسئولیت های وام دهنده تعیین می گردد توجه به شرایط وام گیرنده سبب می شود که وام گیرنده از نظر شرایط باز پرداخت در وضعیت انعطاف پذیر قرار گیرد و در حد توان و امکانات خود باز پرداخت ها را انجام دهد.
نرخ بهره وام ها اغلب تحت تاثیر زمان باز پرداخت وام است معمولا وام های کوتاه مدت نرخ بهره کمتری نسبت به وام های بلند مدت دارند.
دیدگاهتان را بنویسید