روش های افزایش ظرفیت تولید
چگونه ظرفیت تولید را افزایش دهیم؟
بدیهی است که با خرید تجهیزات جدید و استخدام کارکنان جدید می توان ظرفیت را افزایش داد.
با این حال، تقریباً در هر شرکت تولیدی امکان افزایش ظرفیت تولید با استفاده از منابع موجود وجود دارد:
بایستی سعی بر این باشد که بتوان بهتر برنامه ریزی کرد. هر گاه چیزی طبق برنامه پیش نرود، کار متوقف می شود. حتی یک موج کوچک می تواند اثرات بزرگ و غیرمنتظره ای در سراسر شرکت داشته باشد.به عنوان مثال بهبود در فرآیندهای کسب و کار.
برای تهیه مواد و تکمیل تولید به موقع، برای کاهش موجودی و بهبود جریان نقدی، می توان از برنامه ریزی به عقب استفاده کرد.
یا به عنوان مثال می توان از متدولوژی های تولید برای بهبود استفاده کرد و یا از اصول تولید خالص برای حذف ضایعات، تئوری محدودیت ها (TOC) برای یافتن و بهبود تنگناها، تبادل یک دقیقه ای قالب ها (SMED) برای کاهش زمان تغییر و غیره استفاده کرد.
در هر صورت شرکت ها به دلایل مختلف به دنبال افزایش ظرفیت هستند. این ممکن است برای پاسخگویی به افزایش های واقعی تقاضا یا افزایش های برنامه ریزی شده در تقاضا باشد. آنها همچنین ممکن است برای افزایش تقاضای کوتاه مدت و بلندمدت نیز استفاده شوند. صرف نظر از این، چندین استراتژی اساسی برای افزایش ظرفیت و بهینه سازی یک کارخانه تولیدی برای تحمل بار اضافی وجود دارد.
کوتاه مدت
– استفاده از تجهیزات فعلی
استفاده بیشتر از تجهیزات فعلی ممکن است منجر به اضافه کاری شود که شامل تعطیلات آخر هفته یا شب می شود. همچنین ممکن است به معنای افزودن تغییرات در کارخانههای تولیدی باشد که عملکرد مداوم ندارند.
– برون سپاری تولید.
این اساساً استفاده از تجهیزات شخص دیگری برای تولید یک قطعه یا تمام یک محصول است. با این حال، این ممکن است برای تولید کنندگان هزینه بیشتری داشته باشد.
بلندمدت
– بهینه سازی استفاده از تجهیزات
این به معنای به کارگیری ابزارها و روش هایی برای بهبود عملکرد تجهیزات موجود برای «باز کردن» ظرفیت پنهان است.
– خرید تجهیزات اضافی
در حالت ایده آل، خرید تجهیزات جدید زمانی در نظر گرفته می شود که تجهیزات موجود بهینه شده و حداکثر ظرفیت خود را داشته باشند. اگر چنین باشد، توجیه چنین هزینه سرمایه ای بسیار آسان تر خواهد بود.
دیدگاهتان را بنویسید